Shopping Cart

PERSONDATAPOLITIK FOR HAIRSUPPORT.DK

 1. Generelt

1.1. Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos hairsupport.dk.

1.2. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

1.3. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 1. Oplysninger vi indsamler

2.1. Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop (se vores cookies- og privatlivspolitik)

2.2. Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

2.3. Hairsupport indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

 • Besøger vores hjemmeside, www.hairsupport.dk
 • Gennemfører et køb af vores produkter
 • Retter henvendelse til os
 1. Behandlingsgrundlag og formål

3.1. Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

3.2. Når du betaler for dit produkt, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til NETS/DIBS, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

3.3. Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

3.4. Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter dit seneste køb af varer.

3.5. Retsgrundlaget for behandlingen af dine oplysninger er Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

 1. Andre modtagere af personoplysninger

4.1. Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

4.2. Vi har vores hjemmeside hos [hjemmesidens webhotel] og betalingssystem gennem NETS/DIBS som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i [Hjemmesidens webhotel]s datacentre.

4.3. Vi vil i forbindelse med levering af varer, som du har købt i webshoppen, videregive oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer og ordrenummer til PostNord, GLS eller en anden transportør, som står for leveringen af varer til dig.

4.4. Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

4.5. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 1. Dine rettigheder

5.1. Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

 • at få adgang til og få ændret dine persondata
 • at få slettet persondata
 • at protestere over behandlingen af dine personlige data
 • at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed

5.2. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til Info@hairsupport.dk

 1. Sikkerhed

6.1. Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger misbruges eller kommer til uvedkommendes kendskab.

6.2. Alene medarbejdere hos hairsupport.dk, som har behov for dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til oplysningerne.

 1. Kontaktoplysninger

7.1. Hairsupport.dk er dataansvarlig for de persondata, som behandles af hairsupport.dk.

7.2. Hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller ønsker at gøre brug af dine rettigheder, kan du kontakte:

Hair Support
Bymosevej 15,
3200 Helsinge
E-mail: info@hairsupport.dk

 1. Ændringer i persondatapolitikken

8.1. Vores persondatapolitik opdateres løbende.